Nieuwsbericht
Zaterdag 19 mei 2007

ONR F3 KAMPIOEN...

 
F3 Hut

Laatste nieuws
Mon 21 May
Zaterdag 16 juni FAMILIEDAG

Aanstaande zaterdag 16 juni wordt de familiedag gehouden. Graag iedereen aanwezig o...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Zaterdag 12 mei

Sat 05 May, 16:39



Wedstrijdverslag Fc Grootegast F4 - ONR F3

De laatste uitwedstrijd van het seizoen naar Grootegast F4. Met in ons achterhoofd dat we deze zaterdag misschien kampioen konden worden, gingen de jongens goed van start. Door goed samenspel van onze zijde konden we in de eerste helft drie keer scoren. Volgens mij waren Jeffrey, Frank en Emile de doelpuntenmakers. We hadden vaker kunnen scoren als de vizieren wat scherper stonden.

Tweede helft met Emile als keeper gingen we weer van start. Ger-Jan die als laatste man speelde en af en toe heel veel tegenstander en sters op zich af zag komen, hield zijn hoofd koel. Mocht er dan al een van Grootegast door komen stond daar altijd nog Emile die de ballen tegenhield. Er werd door Grootegast dus niet gescoord deze wedstrijd. Omdat onze jongens verder lekker bleven spelen, konden ze nog twee keer scoren. Doelpuntenmakers; Jeffrey en Edwin.

Wij gewonnen en wat zou Achilles hebben gedaan. Nou die hebben ook gewonnen, zodat we komende zaterdag kampioen kunnen worden. Jongens als jullie net zo goed voetballen als de afgelopen weken dan komt dat helemaal goed. Ik heb er zin in en hoop dat jullie dat zaterdag ook hebben.

Tot volgende week, jullie coach.








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie